Kesän mittainen Purkutaide-projekti alkaa olla voiton puolella. Maalitonta pintaa ei Keravan keskustassa enää hirveästi ole jäljellä, joten ohjaamme energiamme sen sijaan juhlimiseen Purkutaide-seinien sisällä.

Petteri vapautettiin Purkutaide-projektin myötä yleiseen kulttuurikäyttöön kesäksi, ja erilaiset vapaat toimijat ovat järkänneet ja järkkäämässä siellä kaikkea joogasta MM-kisoihin. Halusimme tietysti itsekin käyttää tilaisuutta hyväksi, ja muutamat hyvät bileet näyttivät olevan paikallaan. Tässä ne ovat:

Olkiluoto 4

Olkiluoto 4 on elektronisen musiikin tapahtuma ensi lauantaina 20.8. (kyseessä ei ole puhdasoppinen reivimusiikki, joten kutsumme näitä vain bileiksi – konsepti tulee kuitenkin selväksi). Järkkääjinä ovat Purkutaide-jengin lisäksi Varjo ry ja Yövuoro ry.

Bileet tapahtuvat kahdessa kerroksessa. Petterin katutasossa soittavat DJ Skai, DJ JayKay ja Simon Templar. Lupailtu on housea, teknoa ja trancea. Simon Templarilta on tulossa lokaation inspiroima The Prodigy -tribuuttisetti!

Yläkerrassa on toinen areena, johon yleisö ei ole vielä päässyt ollenkaan. Soittamassa Redom + MC C.I (FIN/SWE), Rokla, Katum8, Fa Na Tyk ja P2. Musiikkia kuvailevat Jungleksi ja Drum’n’Bassiksi. Yläkerrassa kannattaa muuten käydä jo pelkästään seinien takia: siellä on tähän asti piiloteltu yleisöltä teoksia, joista osa on tehty UV-valoissa aika nätisti hohtavilla neonväreillä.

Keravalaisille tuttu Skippie’s hoitaa illan baaripuolen, joten selvinpäin ei tarvitse olla. Liput maksavat kympin, käteistä mukaan tai jäät ulos itkemään! Ovet avataan klo 20 ja ulos potkitaan kahdelta. Kannattaa tulla ajoissa, sisään otetaan rajoitettu määrä krebaajia.

 

Purkajaiset

Seuraavana viikonloppuna volumet nostetaan astetta kovemmalle. Purkutaide ja Varjo ry järjestävät Purkajaiset koko kesän mittaisen projektin päättyessä. Viimeinen mahdollisuus pogota Petterissä!

Purkajaisissa pauhaa koko illan livemusiikki. Bänditarjonta seikkailee folkin ja punkin välillä. Lavalla on Teemu Ahlfors Trio, Solid Statement, Graveyard Shifters, MAUSTA-5 ja The B And The Band.

Skippie’s hoitaa baaria myös Purkajaisissa. Liput ovelta 7 euroa, ja vain käteinen käy. Ovet 20-02. Sama meininki kuin Olkiluodossa, kannattaa tulla ajoissa. Omaa purkupalloa/lekaa ei saa valitettavasti tuoda sisään, emmekä voi ihan satavarmasti luvata Ron Jeremyn olevan paikalla.